Børnehuset Solbjerg
Børnehuset Solbjerg
Solbjerghaven 2
3500 Værløse
amk@furesoe.dk
72358320

Kalender

Velkommen til Solbjergs webside. Her er vores tilsynsrapport. Herover kan du se billeder fra Solbjergs hverdag - Hvis du vil vide mere om Solbjerg, så klik ind under fanerne.

Fra 1. januar 2019 er Solbjerg et selvstændigt dagtilbud. 
Teksterne vil blive rettet efterhånden. 
De fleste politikker, der var gældende for det tidligere område Sydvest vil fortsat være gældende for Børnehuset Solbjerg.

Der er desværre flere steder, hvor linket til Furesø Kommunes hjemmeside ikke virker - fordi Furesø har lavet ny hjemmeside. Det vil blive rettet efterflg. Du kan evt. søge direkte på Furesøs hjemmeside. f.eks. med mad og måltidspolitik.

 

red. 

6.2.2020

Forældresamtaler


I Solbjerg har vi nogle faste samtaler.

Barnets aktuelle trivselsvurdering er altid et af punkterne i samtale. 

 

3. mdr. samtalen:

Efter 3 mdr. – 5 mdr. vil I blive indkaldt til en samtale. Her snakker vi om hvordan forløbet er gået indtil nu og hvordan I og barnet trives i Jeres nye hverdag.

 

2½ års samtale / Overgangssamtale.

Når barnet er 2 -2½ år, holder vi en samtale, hvor vi gennemgår jeres barns udvikling frem til nu.  Vi snakker om trivsel og udvikling hjemme såvel som i børnehuset.  Det er både om den motoriske, sproglige og sociale udvikling. Vi taler om jeres barns videre udvikling hjemme, i vuggestuen og børnehaven.

Denne samtale vil ofte blive til en overgangssamtale, afhængig af hvornår det forventes at barnet flytter op i en gruppe med ældre børn.

Overgangssamtale:

Når jeres barn begynder børnehave, holder medarbejderne overgangssamtaler, fra vuggestue til børnehave. I Solbjerg deltager forældrene og den afgivende og modtagende medarbejder.

Skolesamtaler

I efteråret inden barnet skal til FFO holdes en samtale omkring hvad der er barnets udviklingsområder i den sidste tid i Solbjerg

Andre samtaler:

I kan som forældre altid ønske en samtale, hvis I vil tale om jeres barn - hvad enten det er bekymring for barnets udvikling, ændringer i familien (f.eks. skilsmisse eller nye søskende) – eller andre forhold i børnehuset som I undrer jer over.