Børnehuset Solbjerg
Børnehuset Solbjerg
Solbjerghaven 2
3500 Værløse
amk@furesoe.dk
72358320

Kalender

Velkommen til Solbjergs webside. Her er vores tilsynsrapport. Herover kan du se billeder fra Solbjergs hverdag - Hvis du vil vide mere om Solbjerg, så klik ind under fanerne.

Fra 1. januar 2019 er Solbjerg et selvstændigt dagtilbud. 
Teksterne vil blive rettet efterhånden. 
De fleste politikker, der var gældende for det tidligere område Sydvest vil fortsat være gældende for Børnehuset Solbjerg.

Der er desværre flere steder, hvor linket til Furesø Kommunes hjemmeside ikke virker - fordi Furesø har lavet ny hjemmeside. Det vil blive rettet efterflg. Du kan evt. søge direkte på Furesøs hjemmeside. f.eks. med mad og måltidspolitik.

 

red. 

6.2.2020

Medicingivning til børn


Medicingivning i Solbjerg.
Vi skal følge nedenstående regler fra vores akutguide
Derfor kan vi ikke give medicin til børn før vi får en skriftlig instruktion fra jer, hvor lægens anvisninger er tydelige.

MEDICINGIVNING fra Furesø Kommunes Akutguide
Medicingivning bør så vidt muligt foregå i hjemmet uden for det tidsrum, børnene er i dagtilbud. Akut syge børn må ikke møde i dagtilbud, men det er vigtigt, at børn med kronisk eller længerevarende sygdom har adgang til pasning og kontakt til andre børn i dagtilbud. Derfor kan det være nødvendigt at give medicin i dagtilbuddet flere gange i løbet af dagen. 
Ledelsen har ansvaret for, at der ligger en skriftlig instruktion til medarbejderne, hvor der står, hvordan medicinen skal håndteres og opbevares. Forældrene er ansvarlige for at give lægens anvisninger om medicingivningen videre.